SALA DE EVENIMENTE MAGNOLIA

 

 

Sala conceputa intr-un stil clasic care se diferențiaza de concurența printr-o trasatura definitorie: nu are nici un stalp de rezistența care sa pareze privirile nuntașilor. Prima impresie care va lasa aceasta sala de nunți din apropierea Oradiei a fost de spațiu, neingradit de nici o bariera vizuala, aerisit, funcțional. Conceputa intr-un stil clasic, ușor romantic chiar, interiorul te imbie la reverie și la caldele reprezentari ale vechilor cladiri valoroase din trecutul nostru nu foarte indepartat.

 

Sala respira un aer clasic in aproape toate detaliile sale. Imixtiunea tehnologiei, a modernului, se produce la nivelul plafonului doar prin prezența gurilor de aerisire a sistemului de ventilație dar și prin cerul instelat deasupra ringului de dans realizat printr-un panou de leduri. Un alt detaliu care ține de tehnologia actuala sunt plasmele inramate care in timpul evenimentelor vor reda imagini din sala surprinse de camerele de supraveghere.

 

Sala mare care poate primi pana la 450 de invitați este foarte bine iluminata natural de geamurile impunatoare cu bolta. Pianul vechi restaurat este o piesa de rezistența in cadrul seratelor cu ștaif organizate in acest decor cu pretenții.

 

Spațiul verde din spate permite organizarea cununiilor civile chiar langa sala de nunți. Aici va așteapta o gradina cu plante mature care constituie un veritabil punct de atracție al petrecerii.